Door materialen te stralen maken we objecten vrij van verontreinigingen en verwijderen we aanwezige corrosie. Door het oppervlak lichtelijk op te ruwen leggen we een goede basis voor de aan te brengen coating.

In onze geconditioneerde spuithallen voorzien wij de gestraalde constructies van elk denkbare coating. Eén laag systemen voor bouwconstructies of meerlaags systemen volgens ISO, Norsoc of Nace specificatie, uiteraard in elke gewenste RAL kleur. Wanneer vereist kunnen wij ook uw constructie voorzien van een brandvertragende coating.

Kwaliteitszorg is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van onze bedrijfsvoering. U als klant wil natuurlijk graag dat u krijgt wat u verwacht. Om dat te waarborgen zijn onze medewerkers gemotiveerd, goed opgeleid en gecertificeerd om al hun werkzaamheden efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren.

Voorkom hindernissen in een gecompliceerd traject

Wat is het juiste coating systeem?, is mijn constructie wel goed te conserveren?.

Onze locatie in Bakhuizen is uitstekend bereikbaar. Wij beschikken over drie moderne geconditioneerde hallen met een totaal oppervlak van 3760 m2 waar wij al uw gewenste straal en coating werkzaamheden op een efficiënte wijze kunnen uitvoeren.

Naar boven