Met het faillissement van ‘Constructiebedrijf Mous’ in 1982 is het allemaal begonnen. Een stichting kocht de gebouwen en installaties op, met de bedoeling deze op te splitsen en weer door te verkopen. Joop Boltjes (vader en schoonvader van de huidige eigenaren) kocht samen met Thijs v/d Zee, die net als Joop voor Constructiebedrijf Mous werkte, de hal aan het begin van het industrieterrein.

Dit was voorheen de straal en spuit afdeling van Constructiebedrijf Mous en Joop en Thijs zetten deze werkzaamheden voort. In de eerste jaren deden ze alles zelf, door keihard te werken en kwaliteit te leveren bouwden ze een solide bedrijf op. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het seriematig stralen en lasprimer spuiten van constructies voor de bouw.

Door de jaren heen groeide het bedrijf en er moest steeds uitgebreid worden.  Ook het aanbod van de werkzaamheden veranderde en toen in 1995 de gebroeders Gerard en Johan Boltjes het bedrijf samen met zwager Pieter Kloosterman overnamen, was het dan ook noodzaak om flink uit te breiden om zo efficiënter mee te kunnen blijven doen in de straal en coatingbranche.

In 1996 werd er op het industrieterrein de Burde een stuk grond aangekocht waar een nieuwe bedrijfshal werd gebouwd voor Straal & Coating Bakhuizen. Op deze plek met deze nieuwe bedrijfshal was voldoende ruimte om het bedrijf te laten groeien in de toekomst. Straal en Coating Bakhuizen ontwikkelde zich naast dienstverlener voor de bouw als straal en coating bedrijf voor complexe constructies waar kennis en kwaliteitszorg een steeds grotere rol spelen.

Inmiddels schrijven we 2016, Straal en Coating Bakhuizen heeft zich ontwikkeld tot full-service bedrijf voor het stralen en coaten van alle denkbare constructies.

Straal- en coatingsbedrijf Bakhuizen
Straal- en coatingsbedrijf Bakhuizen
Straal- en coatingsbedrijf Bakhuizen
Straal- en coatingsbedrijf Bakhuizen
Straal- en coatingsbedrijf Bakhuizen
Straal- en coatingsbedrijf Bakhuizen

Naar boven